Hero billede

Body to Body Massage

Body to body er en blid erotisk krop mod krop massage, blandet med en oliemassage for ryggen.

Body-to-body massage er en form for massage, hvor massøren bruger sin egen krop til at massere klientens krop. Det kan inkludere brug af hænder, arme, ben, fødder og ryg for at give dybdegående og afslappende massage. Målet med body-to-body massage er at skabe en følelse af intimitet og nærhed mellem massør og klient, samt at reducere spændinger og øge blodcirkulationen.
Body-to-body massage kan udføres med eller uden olie, og kan inkludere brug af varme elementer som sten eller varmeklude for at øge afslapningen. Massagen kan også inkludere yoga-inspirerede strækøvelser for at hjælpe med at forlænge musklerne og øge fleksibiliteten.
Det er vigtigt at vælge en erfaren og professionel massør, da body-to-body massage kan være en intim oplevelse og det er vigtigt at føle sig tryg og afslappet under sessionen. Det er også vigtigt at informere massøren om eventuelle sundhedsproblemer eller skader, før massage sessionen starter.
Body-to-body massage kan hjælpe med at reducere stress, øge energiniveauet, forbedre søvnkvaliteten og øge følelsen af velvære i kroppen. Det kan også hjælpe med at forbedre kroppens bevægelighed og fleksibilitet.
Massage 
30 min.
60 min.
 
 
Body senses 
700 kr.
1000 kr.
 
 
Indlæser kort..

Vi bruger cookies, for at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, og for at analysere traffik.